Móda s časem

Jak jistě víme, tak móda se nám mění každou chvíli. Když si vezmete rok co jste se narodili třeba ročník 80 nebo 90. Co se vám jako první vybaví. A když to srovnáte z dnešní módou, tak vesměs to vypadá, že se vracíme do starých časů, kde převážně lidé nosili široké, zvonové kalhoty. Trička neboli dneska tak zvané crop topy se opět taky do módy vrací. U dospělých je to celkem jedno, vy sami si přeci vybíráte oblečeni, které se vám osobně líbí. Takže si vyberete z různých vzorů, motivů. Můžete mít na sobě tygři vzor, puntíky, geometrické tvary a nebo jak se říká v jednoduchosti je krása. 

kalhoty

Porozhlídněte se ale i dál. Co takové děti, vrací se móda,kterou už jste zahlédli? Nebo dokonce ji nosili i vaše děti a tak na vás přijde nostalgie a zavzpomínat si, jak jste vy oblékali tuhle krajkovou čepičku i vy své ratolesti. Dávali jste jim košilky s volánky a kadeří. Vidíte, už nemusíte vzpomínat, tuhle módu už opět vidíme v obchodních vitrýnách. Když jsem to viděla poprvé, tak mě popadl dech. A říkala jsem si jak tohle někdo může dítěti obléci. Ale opak je pravdou. Pro ty malinké mrňatka je to jako na moru ušité. Jsou v tom tak roztomilý, jako krásné malé panenky. Samo sebou, že tuhle módu nebudeme předávat na starší děti, to už by nebylo ono a všeho s mírou že ano. Už vidím jak můj šestiletý uvítá když mu obleču něco takového. U holčiček je to krásné, ale taky se to nesmí přehánět 

děti

Móda se prostě mění, rok co rok je jiná. Módní návrháři a obchodní řetězce stále překvapují. A nedají se zastavit. Opravdu stačí když pár lidí si něco neobvyklého oblíknout a už je z toho trend. Vem te si třeba jaký mají vliv i influenceři. V dnešním světě sociálních sítích bych řekla že vliv mají opravdu veliký, hlavně pro mladistvé. Pokud máte doma starší děti tak to určitě chápete, že to v dnešní době není žádná sranda. A v tomhle světě teprve ne.